Ostoskori

Asiakastuki: asiakastuki@gustus.fi

🚚 Ilmainen toimitus alkaen 50€

Bataadi bruschetad

Ainekset (7 bruschettaa varten)

  • 300 g bataatteja
  • 125 g brie-juustoa
  • 150 g vadelmia
  • 1 tl ruskeaa sokeria
  • Ripaus chilijauhetta
  • 20 g kuorittuja hasselpähkinöitä
  • Oliiviöljy
  • Suola
  • Viipaloitu rosmariini
  • Mustapippuri

Valmistelu

  1. Pese ja kuivaa bataatit ja leikkaa ne pituussuunnassa 5-6 mm:n paksuisiksi viipaleiksi kuorimatta.
  2. Laita viipaleet kulhoon, lisää oliiviöljy, suola, pippuri ja hienonnettu rosmariini. Sekoita hyvin.
  3. Aseta perunaviipaleet pellille ja paista 200 °C:n uunissa noin 20-25 minuuttia.
  4. Kun perunaviipaleet paistuvat, leikkaa brie-juusto 7 viipaleeksi ja yritä saada perunaviipaleiden kaltaisia paloja.
  5. Valmista vadelmakastike: laita ruskea sokeri, chilijauhe ja puolet vadelmista kattilaan. Keitä miedolla lämmöllä 2-3 minuuttia, kunnes seos muuttuu soseeksi. Painele seos siivilän läpi ja kerää kastike kulhoon. Anna jäähtyä, lisää loput vadelmat ja sekoita varovasti.
  6. Kun perunaviipaleet ovat kypsiä, ota ne uunista. Aseta viipale brie-juustoa jokaisen viipaleen päälle ja laita takaisin uuniin 240 °C:n lämpötilaan 4-5 minuutiksi, jotta juusto sulaa.
  7. Kun juusto on sulanut, ota bruschetta uunista, lisää vadelmakastike ja hienonnetut pähkinät.
  8. Lisää vastajauhettua mustapippuria ja viipaloituja rosmariinin oksia.

Palvelevat

Tarjoile bataattibriketti heti.

Vihje

Jos brie-juustoa ei ole saatavilla, voit käyttää myös scamorza-juustoviipaleita saman vaikutuksen aikaansaamiseksi.

Varastointi osoitteessa

Suosittelemme bataattibruchettojen nauttimista heti valmistuksen jälkeen. Vadelmakastike voidaan valmistaa etukäteen ja lämmittää uudelleen tarjoilun yhteydessä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

© Gustus Trade OÜ

Tietosuojakäytäntö