Ostoskori

Asiakastuki: asiakastuki@gustus.fi

🚚 Ilmainen toimitus alkaen 50€

Mozzarella Carrozzan uuniversiossa

Ainesosat (4 annosta varten):

  • 200 g mozzarellaa
  • 2 keskikokoista munaa
  • Suola, maun mukaan
  • Mustapippuria, maun mukaan
  • 8 viipaletta valkoista hapantaikinaa (pancarrè)
  • 50 g täysmaitoa
  • Nurmi, tarvittaessa

Valmistelu:

  1. Leikkaa pateeviipaleiden reunat pois, kuivaa mozzarella ja leikkaa se viipaleiksi. On tärkeää, että mozzarella on hyvin kuivaa, jotta siitä ei irtoa nestettä kypsennyksen aikana.
  2. Vatkaa munat erillisessä kulhossa, lisää hieman suolaa ja pippuria.
  3. Ota yksi viipale pastaa ja aseta sen päälle mozzarellaviipaleet, peitä se toisella pastaviipaleella kuin voileipä.
  4. Kasta voileipä maitoon ja sitten kananmunaan, lopuksi leipä korppujauhoseokseen, joka peittää varovasti taikinan pinnan ja reunat.
  5. Vuoraa leivinpaperilla leivinpelti ja aseta voileivät sille. Paista esilämmitetyssä uunissa 200 asteessa 15 minuuttia staattisessa tilassa.
  6. Ota uunivuoka uunista ja tarjoile Mozzarella in Carrozza kuumana sulatetun juuston kanssa.

Varastointi:

Mozzarella in Carrozza on parasta nauttia heti valmistuksen jälkeen, jotta se säilyy rapeana. Pakastamista ei suositella.

Neuvoja:

Haluatko lisätä makua Carrozzalen uunissa valmistettuun mozzarellaan? Lisää täytteeseen sardellifileitä – ne ovat vastustamattomia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

© Gustus Trade OÜ

Tietosuojakäytäntö