Kuvaus
Makufilosofia Uskomme, että pasta on osa italialaista kulttuuria. Siksi kunnioitamme italialaisten rakkautta hyvään ruokaan, suuria alueellisia perinteitä ja pienten paikallisten tuottajien erinomaisia tuotteita. Hidas käsittely, eksklusiivinen menetelmä, luo ainutlaatuisen pastan, joka vie meidät takaisin käsityöläisen mestaruuteen, jossa jokaiseen yksityiskohtaan kiinnitetään huolellista huomiota.
R ummo karkea pastalevy Tämä pasta sitoo kastikkeen täydellisesti ja tuo sen täydellisen maun ja aromin esiin maalaismaisen karkean pastalevyn ansiosta. Kastikkeesi ansaitsee loistavan pastan.
Ylittämätön nautinto. Sertifioinut
Yksinomaisen hitaan valmistusmenetelmän ja mestaripastanvalmistajiemme huolellisuuden ansiosta Rummo-pasta on sertifioitu keittokestävyytensä ja käytetyn durumvehnäjauhon laadun vuoksi. Tuloksena on aina al dente -pasta, jossa on kypsän vehnän makea tuoksu.
L egendaarista laatua, sertifioitu vuodesta 1846 Maailman parhaiden kokkien valitsema.
L ajittelu Tarkista paikallisen viranomaisen ohjeet Paperi (C/PAP 81) – Pussi – Lajittelupaperi Muovi (PP 5) – Tarra – LajittelumuoviKäyttöohje Keittoaika: 11 minuuttiaMyyntinimike DurumvehnäpastaTavaramerkki RUMMOSäilytys Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa.
Alkuperämaa Vehnän alkuperä: EU ja EU:n ulkopuoliset maat* *(Italia, Australia) Tuotettu Italiassa | Vehnän viljelymaa: EU ja EU:n ulkopuoliset maat | Myllymaa: Italia.
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.