Rummo halusi luoda gluteenitonta pastaa viemättä klassisen pastan nautintoa ja koostumusta. Hän valitsi ehdottoman GMO-vapaan ruskean riisin, keltaisen maissin ja valkoisen maissin ja sekoitti ne sitten luonnolliseen ja ikivanhaan elementtiin: höyryyn. Rummon höyrykäsittelymenetelmän ansiosta saadaan pehmeä ja tasapainoinen taikina, joka sitten vedetään pronssista, jotta saadaan mureneva rakenne, joka säilyttää makuja täydellisesti. Tuloksena on gluteeniton Rummo, jonka koostumus on vertaansa vailla.
Rummo Spaghetti Gluteeniton – 500 g
500 g
4,80 € / kg
2,93 €
Varastossa
Ainesosat
Ruskea riisi (36 %)
Keltainen maissi (32,5 %)
Raaka maissi (20 %)
Riisi (8 %)
Perunatärkkelys (3 %)
Emulgointiaine: kasviperäisten rasvahappojen mono- ja diglyseridit
Saattaa sisältää pieniä määriä soijaa ja lupiinia.
Ravitsemustiedot
100g kohti | annosta kohden | % päivittäisestä määrästä | |
---|---|---|---|
Energiasisältö | 1510 kJ / 356 kcal | 1510 kJ / 356 kcal | 18% |
Rasvat | 1.6g | 1.6g | 2% |
joista tyydyttyneitä rasvoja | 0.3g | 0.3g | 2% |
Hiilihydraatit | 69.5g | 69.5g | 27% |
joista sokereita | 3.1g | 3.1g | 4% |
Kuidut | 2.9g | 2.9g | 0% |
Proteiini | 14.5g | 14.5g | 29% |
Suolaa | 0.005g | 0.005g | 0% |
Lisätiedot
paino (g) | 500 |
---|
Arviot
Arvosteluja ei vielä ole