Kuvaus
Di Gennaro joulupala, torrone rapeilla manteleilla (torrone-patukka), 100 g.
Torrone on tyypillinen italialainen jälkiruoka, jota tarjoillaan pääasiassa jouluna. Sen nimi juontaa juurensa latinan verbistä torrēre, joka tarkoittaa paahtamista, ja viittaa torronen perustana olevien kuivattujen hedelmien paahtamiseen. Askel menneisyyteen, isoäitiemme makeisiin lapsuusmuistoihin. Hyvin valittujen pähkinöiden ihastuttava rapeus luo tyypillisen rapean maun, jota voi nauttia talvella tai jouluna kolmessa eri makuvaihtoehdossa.
Karamellisoituneen sokerin sade ympäröi rapean hasselpähkinän sydämen. Suuontelo on täydellinen makuelämys, täydellinen vertauskuva perinteidemme ja paikallisen kulttuurin omaksumisesta: Irpinian aito maku on pakattu jokaiseen suupalaan.
Arviot
Arvosteluja ei vielä ole