Kuvaus
Alkuperä Käytämme Gragnano-pastan valmistukseen ainoastaan Italiassa kasvatettua durumvehnää.
V iljely Tätä durumvehnää viljellään vuorotellen palkokasvi- ja ristikukkaisten kasvien kanssa maan orgaanisen aineksen pitoisuuden ja hedelmällisyyden parantamiseksi.
K äsittely Pastan valmistusprosessi kestää 3-4 päivää. Hidas tuotantoprosessi on salaisuus kestävämmän pastan saamiseksi, joka säilyttää muotonsa paremmin kypsennettäessä. Taikinaa käsittelevät koneet pyrkivät jäljittelemään käsityötä. Taikina muotoillaan pronssiin valettuihin muotteihin, jotka määräävät pastan muodon. Muotit valmistetaan yksinomaan pronssista, sillä tämä materiaali tekee pastasta huokoisempaa ja kovempaa, mikä tekee siitä paremmin kastikkeiden imukykyistä ja pitävää. Kuivaus on tuotantoprosessin teknisesti monimutkaisin vaihe. Kuivaus tapahtuu staattisissa kammioissa perinteisen menetelmän mukaisesti: pastaa kuivataan matalissa, alle 50 °C:n lämpötiloissa noin 50 tunnin ajan. Kuivauksen jälkeen pasta stabiloidaan huoneenlämmössä noin 12 tunnin ajan. Tämän jälkeen pasta pakataan 24 tunnin kuluessa valmistuksesta.
100% Italia
Pakend – Paber – C/PAP 81 Sortimisjäätmed, kontrolli oma omavalitsuse juhiseid
Käyttö
100 g pastaa Keitto-ohjeet: Kypsennysaika: 10 minuuttia Kypsennä 9 minuuttia ja maistele sitten oikean kypsyysasteen määrittämiseksi.
K auppanimike: Luomu durumvehnäpastaTuotemerkki: ALCE NEROSäilytys: Säilytetään viileässä ja kuivassa paikassaAlkuperämaa: 100 % italialaista durumvehnää | Alkuperämaa: Italia | Myllymaa: Italia Italia Italia / italialainen tuote.
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.