Kuvaus
Alce Neron spelttipasta valmistetaan pääasiassa keskikokoisesta tai Dicocco-speltistä, joka on niin sanottu, koska siinä on yleensä kaksi ydintä per speltti. Kylvö tapahtuu yleensä syksyllä, mutta kylmemmillä vuoristoalueilla kylvöä voidaan lykätä myöhäiskevääseen.
Spelttivehnä korjataan myöhemmin kuin muut viljat, loppukesästä, ja erityistä huomiota kiinnitetään pensomisvaiheeseen, jotta jyvät eivät rikkoontuisi. Spelttivehnä kuoritaan ensin, minkä jälkeen se kuljetetaan Alce Neron yhteistyökumppaniin Molino De Vitaan. Vihreällä alueella, poissa viljan kulkureiteiltä, myllyssä spelttivehnä muutetaan mannaksi käyttäen kehittynyttä teknologiaa ja hidaskäyntisiä jauhatuslaitteita, jotka säilyttävät mahdollisimman paljon viljan laatua.
Lopuksi mannasuurimot siirtyvät Trentinoon, jossa Alppien lähdevesi kohtaa Felicettin pastantuottajien ja Alce Nero Groupin jäsenten taidot, ja näin syntyy 100-prosenttisesti italialaista luomupastaa, jonka Alce Nero Groupin jäsenet takaavat.
Arviot
Arvosteluja ei vielä ole