alce nero – Spagetti spelttijauhoista – luomu

500 g

7,18  / kg

4,38 

Varastossa

Miksi tilata Gustukselta?

Kuvaus

Alce Neron spelttipasta valmistetaan pääasiassa keskikokoisesta tai Dicocco-speltistä, joka on niin sanottu, koska siinä on yleensä kaksi ydintä per speltti. Kylvö tapahtuu yleensä syksyllä, mutta kylmemmillä vuoristoalueilla kylvöä voidaan lykätä myöhäiskevääseen.

Spelttivehnä korjataan myöhemmin kuin muut viljat, loppukesästä, ja erityistä huomiota kiinnitetään pensomisvaiheeseen, jotta jyvät eivät rikkoontuisi. Spelttivehnä kuoritaan ensin, minkä jälkeen se kuljetetaan Alce Neron yhteistyökumppaniin Molino De Vitaan. Vihreällä alueella, poissa viljan kulkureiteiltä, myllyssä spelttivehnä muutetaan mannaksi käyttäen kehittynyttä teknologiaa ja hidaskäyntisiä jauhatuslaitteita, jotka säilyttävät mahdollisimman paljon viljan laatua.

Lopuksi mannasuurimot siirtyvät Trentinoon, jossa Alppien lähdevesi kohtaa Felicettin pastantuottajien ja Alce Nero Groupin jäsenten taidot, ja näin syntyy 100-prosenttisesti italialaista luomupastaa, jonka Alce Nero Groupin jäsenet takaavat.

Ainesosat

Luomuvehnäjauho (spelttivehnä).
Kosk
Sisältää gluteenia.

Ravitsemustiedot

100g kohtiannosta kohden% päivittäisestä määrästä
Energiasisältö1508 kJ / 359 kcal1508 kJ / 359 kcal18%
Rasvat1.6g1.6g2%
joista tyydyttyneitä rasvoja0.3g0.3g2%
Hiilihydraatit72g72g28%
joista sokereita3.8g3.8g4%
Kuidut2.1g2.1g0%
Proteiini13g13g26%
Suolaa0g0g0%

Lisätiedot

paino (g)

500

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “alce nero – Spagetti spelttijauhoista – luomu”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arvostelut

Valitettavasti yksikään arvostelu ei vastaa nykyisiä valintojasi