Kuvaus
Alkuperä Käytämme Gragnano-pastan valmistukseen ainoastaan Italiassa kasvatettua durumvehnää.
V iljely Tätä durumvehnää viljellään vuorotellen palkokasvi- ja ristikukkaisten kasvien kanssa maan orgaanisen aineksen pitoisuuden ja hedelmällisyyden parantamiseksi.
K äsittely Pastan valmistusprosessi kestää 3-4 päivää. Hidas valmistusprosessi on salaisuus, jonka ansiosta pastasta tulee kestävämpää ja se säilyttää muotonsa paremmin kypsennettäessä. Taikina käsitellään koneilla, jotka pyrkivät jäljittelemään käsityötä. Taikina muotoillaan pronssiin valettuihin muotteihin, jotka määräävät pastan muodon. Muotit on tehty ainoastaan pronssista, koska tämä materiaali tekee pastasta huokoisempaa ja kovempaa, minkä ansiosta se imee paremmin kastikkeet ja pitää ne paremmin. Kuivaus on tuotantoprosessin teknisesti monimutkaisin vaihe. Se tapahtuu staattisissa kammioissa, joissa noudatetaan perinteisiä menetelmiä: pastaa kuivataan matalissa, alle 50 °C:n lämpötiloissa noin 50 tunnin ajan. Kuivauksen jälkeen pasta stabiloidaan huoneenlämmössä noin 12 tunnin ajan. Sen jälkeen se pakataan 24 tunnin kuluessa valmistuksesta.
100% Italia
Pakkaukset – Paperi – C/PAP 81 Lajittelujätteet, tarkista paikallisviranomaisten ohjeet.
Käyttö
Keitto-ohjeet 100 g:lle pastaa: Kypsennysaika 13 minuuttia. Kypsennä 12 minuuttia ja maistele sen jälkeen oikean kypsyysasteen määrittämiseksi.
T uotemerkki: ALCE NEROSäilytys: Säilytä viileässä ja kuivassa paikassaAlkuperämaa: 100 % italialaista durumvehnää | Alkuperämaa: Italia | Myllymaa: Italia
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.