Gustus - ruokaa ja perinteitä vuodesta 1865
Sukupolvelta toiselle siirtyvät perinteet
Gustus on virolais-italialainen perheyritys. Olemme toimineet Etelä-Italian maataloudessa ja ravintola-alalla jo useiden sukupolvien ajan, ja nyt tuomme ruokamme ja yhteistyökumppaneidemme ruoat Viroon.
Mistä me tulemme
Gustuksen toimitusjohtajan Angelo Maiurin suku on kotoisin Campanian alueelta Etelä-Italiasta. Tällä alueella sijaitsevat maailmankuulut Amalfin ja Napolin kaupungit. Se on myös Italian maataloudellinen sydän.
Miten aloitimme elintarviketuotannon
Perheemme aloitti elintarviketuotannon vuonna 1865, kun Don Efisio, Savoijin kuningaskunnan armeijan marsalkka, vaelsi Etelä-Italiassa taistellen rosvoja vastaan ja luoden perustan nykyaikaiselle Italialle.
Vaelluksillaan hän innostui maataloudesta ja ruoantuotannosta. Kun Don Efisio meni naimisiin Cilenton kansallispuiston suurimman maanomistajan kanssa, he perustivat menestyksekkään yrityksen, joka jatkuu edelleen ja jonka nimi on nykyään Gustus.