Kuvaus
Alce Nero Cappellin miedot spagettoni-juomat valmistetaan historiallisesta Cappelli-kovavehnälajikkeesta, joka on peräisin 1900-luvun alusta. Nazareno Strampelli kasvatti tämän vehnän Cappellin markiisin ehdottamilla koepelloilla. Cappelli-vehnää viljellään Italiassa, pääasiassa Foggian ja Barin maakunnissa. Jauhot valmistetaan Alppien alueelta peräisin olevasta luonnollisesta lähdevedestä. Kovasta vehnästä valmistetut Cappellin miedot spagettoni-juustot sopivat erinomaisesti Välimeri-vaikutteisiin alkuruokiin ja tomaattipohjaisiin ruokiin. Tämän pastan pakkaus on valmistettu paperista eikä sisällä muovia. Painatuksessa ja sulkemisessa on käytetty vain vesipohjaisia painovärejä ja liimoja ilman kemiallisia ainesosia. Pakkaus soveltuu paperinkeräykseen.
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.