Ostoskori

Asiakastuki: asiakastuki@gustus.fi

🚚 Ilmainen toimitus alkaen 50€

Punasimppu ceviche

Ainesosat

  • 500 g tuoretta ja puhdistettua punasimppufileetä
  • 1 sitruuna
  • 1 kalkki
  • 1 punasipuli
  • 1 punainen chilipippuri
  • Tuore korianteri
  • Ekstra-neitsytoliiviöljy
  • Suola
  • Mustapippuri

Ohjaus

  1. Puhdista kala. Huuhtele kalat juoksevan veden alla ja poista sisälmykset, huuhtele sitten uudelleen mahdollisten jäämien poistamiseksi.
  2. Leikkaa kalafileet vinosti selkärankaa pitkin, jotta saat fileet. Leikkaa fileet ensin suikaleiksi ja sitten tasaisiksi kuutioiksi.
  3. Purista sitruuna ja lime ja kaada mehu kalakuutioiden päälle.
  4. Hienonna sipuli, chilipippuri (poista siemenet) ja korianteri.
  5. Lisää kaikki ainekset kalaan, mausta oliiviöljyllä, suolalla ja pippurilla ja sekoita varovasti.
  6. Peitä kelmulla ja anna marinoitua jääkaapissa 15-20 minuuttia, jotta maut sekoittuvat.
  7. Tarjoile tuoreiden korianterinlehtien ja limenviipaleiden kanssa, ja lisää päälle hieman marinadia.

Varastointi osoitteessa

Ceviche on parasta syödä tuoreena. Se kannattaa valmistaa juuri ennen tarjoilua, sillä sitrusmehussa marinointi tekee kalasta ajan mittaan liian pehmeää. Tarvittaessa sitä voi säilyttää jääkaapissa enintään 1 päivän ajan.

Neuvoja

Korkealaatuinen kala on välttämätöntä parhaalle cevichelle. Varmista, että käytät tuoreita ja laadukkaita punasimppufileitä. Älä pidennä marinointiaikaa yli 15-20 minuuttia, jotta kala pysyy mureana ja maukkaana.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

© Gustus Trade OÜ

Tietosuojakäytäntö